Børnefestival på kirkens fødselsdag

Tirsdag d. 26. september 2023 kl. 15:00

Igen i år fejrer vi Sions Kirkes fødselsdag fra kl. 15 til 17 med en eftermiddag fuld af sjove aktiviteter for børn: Der vil være skattejagt og musik i kirken, krea-værksted og kage-kaffebod på 1. sal, og på 2. sal spøgelsesloft med garanteret uhygge! Vi glæder os til at se jer! Bedste hilsner fra kirkens præster og personale


Gå et fadervor - i haven

 

Hvordan lærer man rim og remser, hvordan lærer man mærkelige ord og formuleringer? Man kan fx lege dem ind. Da vi i 2021 skulle planlægge Sions Kirkes 125 års jubilæum fik vi derfor den ide, at vi kunne lægge trædesten i kirkens have med ordene i fadervor. En trædesten til hvert ord i fadervor, 66 sten i alt. Konfirmander, skolebørn, spaghettigudstjeneste-børn, vores lokale børnehaver og hvem der ellers kommer forbi, kan gå, hinke eller hoppe et fadervor, og på den måde lære fadervor, så de ikke kun husker den lille tabel. Havearkitekten Peter Juhl fra Opland har designet fadervor.