Begivenheden har allerede fundet sted.

Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling 2021 - digital

Søndag d. 14. marts 2021 (hele dagen) til søndag d. 21. marts 2021 (hele dagen)

Søndag den 14. marts 2021 deltager Sions Kirke igen i Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling til verdens fattigste.
Men i år bliver indsamlingen digital - og du kan hjælpe på to måder: Du kan enten klikke ind på vores indsamlingsside og donere et beløb, eller du kan melde dig som digital indsamler. Det gør du ved at trykke på "vær med på holdet", hvorefter du opretter din  egen indsamling under Sions sogn, som du herefter kan dele med alle.

KLIK HER OG STØT INDSAMLINGEN: Sions sogn samler ind

Pengene fra dette års indsamling går blandt andet til klimarelaterede projekter:

• Diger og dæmninger, der stopper oversvømmelser
  • Sikring af huse og veje, så de kan modstå vandmasser og jordskred
  • Vandpumper og vandrensningsanlæg, der sikrer familier rent drikkevand
  • Nye afgrøder, der kan overleve i det nye klima
  • Træplantning – træer giver skygge og liv

For der er behov for nye løsninger, så vi kan redde liv, når klimaforandringerne rammer. Flere oversvømmelser, mere tørke og uforudsigeligt vejr betyder, at flere og flere mennesker ender i fattigdom – og ikke ved, hvordan de skal skaffe deres næste måltid.

50’eren bliver til mad

50 kroner kan for eksempel blive til en lodret køkkenhave til en familie i Kakuma-flygtningelejren i Kenya. Når grøntsagerne vokser opad, er der plads til mere mad på et begrænset areal. Det kan være spinat eller kål, som sikrer en hel familie næring. Der er behov for nye løsninger, så vi kan redde liv, når klimaforandringerne rammer.

Vi håber derfor, at I vil være med til at gøre en forskel! Vi takker for ethvert bidrag til Sions Sogns digitale indsamling til Folkekirkens Nødhjælp.