Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Musikalsk rejse i Bachs fodspor

Dato
Onsdag d. 25. januar 2017, kl. 19:30
Medvirkende
Ida Riegel

Cellist Ida Riegel tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Bachs musikalske landskab. Efter sigende vandrede barokkens store komponist Johann Sebastian Bach 400 km til fods, da han som ung ville møde sit store idol Buxtehude i Lübeck. Denne rejse vil Ida Riegels gøre mesteren efter, når hun til sommer tager til Tyskland for at tilbagelægge rejsen i Bachs fodspor – på cykel!

I kirkerne på ruten op gennem Tyskland vil hun spille koncerter med Bachs musik. Riegels nøjes dog ikke med celloen, men vil fortolke Bachs værker på både cello, fløjte og klaver. Kom og oplev en koncert med Bachs utrolige musik spillet af én musiker på tre forskellige instrumenter.
Ida Riegels er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Morten Zeuthen, Jakob Kullberg og Tobias van der Pals. Hun har bl.a også modtaget undervisning af Anner Bylsma, og på fløjte af Michala Petri. På blokfløjte er hun elev af Kæthe Kristiansen og på klaver af Bente Rømhild. Ida Riegels, der hovedsageligt arbejder med kammermusik og solooptrædender, har turneret i mange dele af verden, blandt andet USA, Canada, Tyskland, Bhutan, Thailand og Indien.
Fri entré