BO RIEMER præsenterer sig selv

Jeg er uddannet organist og kantor fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har videreuddannet mig i improvisation hos bla Jakob Lorentzen (dk), David Cassan (fr) og Gunnar Idenstam (s). Mit særkende som organist er, at jeg bevæger mig lige hjemmevant i klassisk som i ny kirkemusik og jeg komponerer selv både orgelmusik, kormusik og salmemusik. Jeg er meget optaget af hvordan ordet og musikken spiller sammen og skaber det gudstjenestelige rum.

Kirkemusikken har altid været en del af mit liv: jeg er vokset op som drengesopran i Roskilde Domkirkes Drengekor og begyndte tidligt at spille klaver og orgel. Jeg har de sidste 10 år virket som organist i Gl. Holte Kirke i Nordsjælland og før det bla. været organist i Den Danske Kirke i London. Jeg spiller desuden jazzmusik, verdens/folkemusik og har i mange år også spillet til improvisationsteater og revy.

Privat er jeg gift med Christina og sammen har vi Ada på 5 år. Musik er hele mit liv, - jeg tænker, ånder og føler i musik - , og jeg glæder mig til at dele musikken med jer her i Sions Kirke. Hold øje med hjemmesiden for koncerter og musikarrangementer!